• Domů
  • Recepty
    • Saláty
    • Polévky
    • Snídaně
    • Svačiny
    • Hlavní chody
    • Dezerty
  • KONTAKT

Petit Appetit

Dezerty, Hlavní chody, Recepty, Snídaně

Krupičanda s tvarohem

12. 5. 2020 Leave a Comment

Tak tady jí máme, krupičandu mojí milovanou! A ne jenom tak ledajakou – pěkně vytuněnou tvarohem, zasypanou skořicí a navrch pěknou nálož mandlovýho másla, tak to já ráda! 😀 A kromě toho, že jí klopim nejradši okolo desátý večer, tak vám prozradim ještě jednu svojí malou úchylku – čim studenější, tim lepší! Jakože mi nedělá problém, hodit jí klidně na chvíli do mrazáku #dontjudgeme… a ona tam tak hezky zatuhne, že je z ní ve výsledku vlastně takovej krupicovej pudink. 😀 Takže hodně doporučuju a rozhodně tenhle krupicovej trik taky zkuste, nebudete litovat!  #Teruapproved 🙂


Recept


INGREDIENCE

  • 40g pohankové krupice
  • 200ml mléka
  • 200ml vody
  • 100g polotučného tvarohu
  • 1 lžíce čekankového sirupu
  • 10g ořechového másla
  • skořice, špetka soli

Krupicová kaše


Postup

  • Krupici povařte v mléce s vodou do zhoustnutí, stáhněte z plotny a dochuťte čekankovým sirupem, skořicí a špetkou soli. Nakonec vmíchejte tvaroh a dozdobte podle vlastní chuti oblíbeným ořechovým máslem, dobrou chuť! 🙂
  • Zdobení si můžete upravit podle sebe, zkuste třeba místo skořice kakao a místo ořechového másla klasické. Jo a ovoce, to taky neni vůbec blbej nápad! 😀

HODNOTY:

  • 415 Kcal/ 1745 Kj
  • 25g bílkovin
  • 43g sacharidů
  • 13g tuků
  • 15g vlákniny

Mohlo by se vám líbit

Čokoládovo-malinový cheesecakeČokoládovo-malinový cheesecake
tučňáci - vosí hnízdaTučňáci
Citronový pudinkCitronový pudink
Předchozí:
3 sladké svačinky z tvarohu
Další:
Brownies z červené řepy

Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

  • Obchodní podmínky
  • Zásady ochrany osobních údajů
Design by SkyandStars.co
Back Top

Elvn Copyright © 2025